Stjerne bloggen

Stjerne bloggen

Harry styles er besat

Stjerne gossipPosted by Mathilde Nielsen Mon, May 21, 2012 20:25:22

Harry Styles fra bandet One direction indrømmer selv at han rengørings vanvid og kan godt lide og holde sit hus rent.

Harry mener selv han ligesom er et rengørings monster og at han ikke kan leve i rod. de andre drenge fra One direction syntes nogen gange det er lidt for meget. men Zayn Malik siger at det har sine gode ture for at når de er på Turne' for de behøver aldrig at hyre en rengørings dame.

harry har udtalt at han hygger sig med at gøre rent det er lidt ligesom en hobby for ham, nogen gange ser han faktisk os programmer om at gøre rent og får tips.

  • Comments(0)//www.lykkensdal.dk/#post43

Medina vil have større bryster

Stjerne gossipPosted by Mathilde Nielsen Mon, May 21, 2012 20:03:51
Medina er træt af at have små bryster udtalte hun i et interview. Hun udtalte os at hun snart skulle have dem større, hun sagde ikke hvor meget men hun sagde at man tydeligt ville komme til at se forandringen. Så spørgsmålet er bliver Medinas bryster størres eller lige så store Linses. Eller overdrev Medina bare  • Comments(0)//www.lykkensdal.dk/#post42

Gagas gaggede slankekurer

Beauty TipsPosted by Mathilde Nielsen Mon, May 21, 2012 16:31:17
Gaga er godt mest kendt for sine gode sange og sin mega overdrevne stil, men faktisk har gaga en en andet meget gagged stil. Hendes seriøst underlige slankekurer. Kilo spisningen: engang skulle gaga spise et kilo mad hverdag i 2 uger, derefter skulle hun spise et halvt æble hverdag i 1 hel måned utroligt nok virkede det hun tabte sig 3,2 kilo Alkohol slankekuren: den mest flippede slankekur var da hun skulle leve alkohol i en Måned og feste 24/7 hun tabte sig 5,8 kilo så der er andre grunde en Gagas tøj at hun bliver kaldt Lady gaga.

  • Comments(0)//www.lykkensdal.dk/#post41

Harry Styles har fået en ny kæreste!

Stjerne gossipPosted by Mathilde Nielsen Mon, May 21, 2012 15:35:38
Harry fra One Direction har fået ny kæreste
Selv om den søde One Direction-sanger, Harry Styles, har haft travlt med at turnere i både Australien og New Zealand og senere indspille musik i Sverige, så har Harry stadig haft tid til kærligheden. Harry Styles er faldet for den 22-årige skuespiller, Emily Atack, som er kendt fra tv-serien ”The Inbetweeners”. Hun har tidligere udtalt, at hun er ret vild med den søde sanger, og at hun ville ønske, han var en smule ældre. Men trods sin unge alder, har Harry har alligevel charmeret sig ind på Emily, og de to er nu blevet kærester. Harry Styles og Emily Atack har travlt med hver deres karriere, og de er klar over, det bliver en udfordring for dem at få forholdet til at holde.
  • Comments(0)//www.lykkensdal.dk/#post40

Decode

My favorite kind of songsPosted by Mathilde Nielsen Sun, January 08, 2012 18:55:15

Den er måske en lidt gammel sang, men helt seriøst den er stadig herre god.

  • Comments(0)//www.lykkensdal.dk/#post39

Movellas

AnmelderenPosted by Mathilde Nielsen Sun, January 08, 2012 18:50:58

Hey hey allesammen hvis du os er bare lidt trøt af at gå i det samme bog fodspor heletiden så prøv movellas movellas er mega sejt, man kan selv skrive sine noveller læse andres noveller.

Det kan godt være lidt svært at finde rundt, og hvis man læser en historie kan man læse kommentarerne frå de næste kapitler så det er lidt aflørende, men ellers er der en masse andre ting fx er der altid en masse konkurencer igang, hvor man kan vinde en masse seje ting så årøv det lige.

http://www.movellas.com/da/smiley

  • Comments(0)//www.lykkensdal.dk/#post38

Taylor Swift koncert vejle

Stjerne gossipPosted by Mathilde Nielsen Sun, January 01, 2012 16:06:22
Gå her ind hvis du er en dem der vil dø for at Taylor Swift kom til Danmark: http://www.facebook.com/groups/350590571621761/?profile_pic_upload=1&success=1

  • Comments(0)//www.lykkensdal.dk/#post37

Taylor Swift

Stjerne gossipPosted by Mathilde Nielsen Sun, January 01, 2012 14:38:59

OMG WOW alle de ord der kan gøre det mere positivt. I starten af 2011 lavede mig og nogle andre piger en side på facebook om at vi gerne vil have Taylor Swift til Danmark og nu kommer hun måske til Vejle.

Sådan en skal jeg helt klart have hvis hun kommer til Danmark

  • Comments(0)//www.lykkensdal.dk/#post36
Next »